Happy 4th, 2008

Posted on Jul 4th, 2008 by CLeo.

Easter Dates 2013

From date: Friday, July 4, 2008 TODAY - HAPPY INDEPENDENCE

Adding 55 months, 55 daysNormalized to 4 years, 7 months, 55 days

Resulting date: Sunday,

March 31, 2013 (Easter 2013 West)Note: The larger units (months/years) are added before the smaller units (days). If the smaller units are added first, the result would have been: Thursday, March 28, 2013

From date: Friday,

July 4, 2008 at

1:01:00 AM

Adding

55 months,

89 days,

33 hours

Normalized to 4 years, 7 months, 90 days, 9 hours

Resulting date: Sunday,

May 5, 2013 at 10:01:00 AM (Easter 2013 East)Note: The larger units (months/years) are added before the smaller units (days). If the smaller units are added first, the result would have been: Thursday,

May 2, 2013 at 10:01:00 AM===============Xtra=================

From date: Friday,

July 4, 2008 at 1:01:01 AMAdding

52 months,

51 days (Pattern

IIX 5125 Mayan long count number)

Normalized to

4 years,

4 months,

51 days

Resulting date: Tuesday,

December 25, 2012 at 1:01:01 AMNote: The larger units (months/years) are added before the smaller units (days). If the smaller units are added first, the result would have been: Monday,

December 24, 2012 at 1:01:01 AMhttp://www.timeanddate.com/date/dateadd.html===================================================

Easter Dates 2013Western..............................Orthadox

31 March 2013................. 5 May 2013

3.31.2013...........................5.5.2013

===================================================

PaKal : K'inich Janaab PaCal

The Message:

"...show the people of the Earth the count of the Tun uc, the count of the seven, the four, and the thirteen. In this way..."

Pacal II, also known as Pacal the Great (the most recent work gives his full name as K'inich Janaab' Pakal (26 March 603 - 31 August 683)...

http://en.wikipedia.org/wiki/Pacal_the_Great

=================================================

Digit Summing

"...the seven the four and the thirteen..."

7 x 4 x 13 =

364 (3 + 6 + 4) = 13 x 4 x 6 x 3 =

936 (9 + 3 + 6) = 18

364 + 936 = 1300

13 + 18 = 31

1300 + 31 = 1331

18 + 13 = 31

18 - 13 = 5

Sums

31 + 5 = 36

31 x 5 = 155

Sum sum more

155 x 36 =

558055 x 36 =

1980================================

Pakal death and birth:

8.31.683

3.26.603 -

=========

5. 5 . 80

Stip off the dots 5580

"...ready for transport..."

================================

7413 L/R

7431 Mirror R/L

1347 R/L

3147 Mirror L/R

3333 if 'minutes' = 55.55 'hours'

1320 if 'minutes' = 22 'hours'

\\//

//\\

2013 if 'minutes' = 33.55 'hours'

55 months, 55 days from today July 4th, 2008 is Easter 3.31.2013 (west)55 months, 89 (Hi) days and 33 Hours from today July 4th, 2008 is Easter 5.5.2013 (east)7413 l/r

7431 Mirror r/l

1347 r/l

3147 Mirror l/r

3333 diagonal

The rest...

741

741

147

147 +

====

1776

===========================

Pacal :

5580 and then 9 years tomb left open...

55 + 80 = 135

5580 + 9 = 5589

55 + 89 Hi = 144 "...Add..." they said

===============================================

The 33 'hours' = 1980 'minutes'

================================================

Digit Summing

13 x 20 = 260 Tzolkin

18 x 20 = 360 Tun

2 + 6 + 0 = 8 H

3 + 6 + 0 = 9 i

260 x 360 =

93600================================================

T U N U C

20 21 14 21 3 and reduce...but not that first Cap letter T.... know know...

20 3 5 3 3

stack and add...

20 (T)

35 +(UN)

==

55 33 " (UC) ?...."

Mirrored 33.55 if 'hours' (aka Degree) = 2013 'minutes'...

The 33rd Degree is 1980 'minutes' and if years, then

1947 + 33 = 1980 + 33 = 2013

... AND IF years, it would be the same.

=================================================

(Digit Sum)

(3)1776 (MDCCLXXVI)

(6)2013

(4)1336 +

====

(13)5125 Mayan Long Count.

"...7, 4 and 13. In tHis way..."

================================================

SUM 13s

13 + 13 = 26

13 x 13 = 169 +

==============

sum......195

13 x 1 = 13

13 x 2 = 26

13 x 3 = 39

13 x 4 = 52

13 x 5 = 65 ('bottom' up to here = 455) - 364 = 91 'steps' (aka A +thru+ M) ***

13 x 6 = 78

13 x 7 = 91 ('top' down to here) = 364

13 x 8 = 104

13 x 9 = 117 +

=============

sum.....585

Venus synodic circulation length rounded to 585 days?

*** 455 - 364 = 91

*** 455 - 365 = 90

585 - 365 = 220 (CCXX)

585 - 364 = 221 +

===============

....................441 ~@~ 144 ".....Add....." they said...

441 + 144 = 585

EMC

5.13.3

(5+1+3+3) = 12 squared = 144

(5 + 13 + 3 = 21 squared = 441

=============================================

5580 Pacal

5125 - Mayan long count number

=====

4

55 91 < Nice back.swhich Albert!

"nice switch babe!" Yea... I didn't think you were gonna play there for a sec..."well you were trying to make me be the Mayan and that's the Mary babe"that's not the Maaarry...?"it's the Mary. If it's not the Mary, then who's the Lion?"~@@~ rolls eyesI was never making you the Mary.You were always You.'are you always so last minute'...?Who's that?'who do you think' @ ;)~~Suz'EcubE