*...map point. 'gents'...*

*.*

*tempLE tempO...*

*.*

skip to main |
skip to sidebar
## 11.24.2009

## 11.23.2009

## 11.21.2009

###
Hey, ...QT

###
Say IT again Sam...

## 11.10.2009

## 11.01.2009

###
ASAP...

###
ADD they said...

## About Me

## @

## ...

*"Everything should be made as simple as possible, but not simpler."*

~AE

*~In Universal Understanding~*

*3.14.1879 to 4.18.1955 ***~AE**

*3.26.603 to 8.31.683 ***~ Pakal**

*plus (9) years tomb open *

**4 **

(plus 9 years tomb open)

4** + 9** = **13**

**4 x 9 = 36**

*"See BeTween..."*

A.E.I.O.U and SUM x Y

1.5.9.15.21

1.5.9.6.3 = 24 (2 + 4) = 6

and SUM x Y (25 alpha) (2+5) = 7

6 x 7 = 42

6 + 7 = 13

42 + 13 =**55**

**55 + 49 = 104 Venus (the DJ)** and plus zero 104 0

**~~~~~~~~~~~~~~~~~~~**

(**3**)1776

(**6**)2013

(**4**)1336 **+**

**====**

**(13)5125 Mayan Long Count.**

**104 + 260 Tzolkin = 364 ***and* 5

**that says 'Code'**

**364 + 5 = 369 ***"Bottoms up"*

## ...

*Simplicity is the ultimate sophistication.*

*~Leonardo.*

*You must be the change you wish to see in the world. *

*~Gandhi*

## Code Seeker

## Quick Fun & Links

## Links

## Alchemy

## Check

Q. wtf is it?

A. Good.

...

Q. ta, ken, Qi, again?

A. knowpe.

...

Q. Solacer?

A. SOLa! speed Racer... ;)

...Hola!

A. Good.

...

Q. ta, ken, Qi, again?

A. knowpe.

...

Q. Solacer?

A. SOLa! speed Racer... ;)

...Hola!

I. L. O. V.E.. Y. O. U

9.12.15.22.5. 25.15.21

I. L. O. V.E.. Y. O. U

9.12.15.22.5. 25.15.21

Y. O. U

25.15.21

Y. O.

25.15.

X.....O (ox)~

52. 15

\\//

//\\

5125 'years' = Mayan Long Count Years X marks the spot

Yo! U!

9.12.15.22.5. 25.15.21

I. L. O. V.E.. Y. O. U

9.12.15.22.5. 25.15.21

Y. O. U

25.15.21

Y. O.

25.15.

X.....O (ox)~

52. 15

\\//

//\\

5125 'years' = Mayan Long Count Years X marks the spot

Yo! U!

As Simple As Possible...

A + B + C + D + E + F + G + H + I + J + K + L + M = 91

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 = 91

91 x 4 = 364

91 x 5 = 455

2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 = 90

B + C + D + E + F + G + H + I + J + K + L + M = 90

N + O + P + Q + R + S + T + U + V + W +X + Y + Z = 260

14 + 15 + 16 + 17 + 18 + 19 + 20 + 21 + 22 + 23 + 24 + 25 + 26 = 260

455 - 364 = 91

455 - 365 = 90

455 - 366 = 89... hi :)

360 / 4 = 90

360 / 5 = 72 x 26000 = 1872000

3600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 / 4 = 65

90 + 65 = 155 x 1200 = 186O0o Light! smiles per the 'second'

...

### The Maya Great Cycle, Revisited

I revisited the Great Cycle...

The Mayan Great Cycle = 1872000 days,

144000 days = Mayan Baktun

1872000 days / 144000 = 13 (13 x 5 = 65) x 8 = 520

1872000 days / 14400 = 130 (130 x 5 = 650) x 8 = 5200

1872000 days / 1440 = 1300 (260 x 5 = 1300) x 8 = 10400

1440 x 1300 = 1872000

1440 x 130 = 187200

1440 x 13 = 18720

1440 happens to also be 'minutes' in one day.

=======================================

20 x 13 = 260 Tzolkin

20 x 18 = 360 Tun

20 x 20 = 400 .... Happens to be years in a Gregorian cycle.

The Sun happens to be 400 times larger then the Moon.

So...

1872000 days / 13 = 144000 days is a Baktun

1872000 days / 18 = 104000

1872000 days / 20 = 93600 (260 Tzolkin x 360 Tun = 93600) x 20 = 1872000

1872000 days / 1800 = 1040 = 260 x 4

See the 2nd half of the English alphabet... or any alphabet? Or anything for that matter....

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 =**260 x 4 = 1040**

N+O+P+Q+R+S+T+U+V+W+X+Y+Z = **260 x 4 = 1040**

1040 plus another row 260 = 1300

260 Tzolkin x 4 = 1040 (four 'fingers')

260 Tzolkin x 5 = 1300 (four 'fingers, one thumb', five digits)

A + B + C + D + E + F + G + H + I + J + K + L + M = 91

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 = 91

91 x 4 = 364

91 x 5 = 455

2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 + 10 + 11 + 12 + 13 = 90

B + C + D + E + F + G + H + I + J + K + L + M = 90

N + O + P + Q + R + S + T + U + V + W +X + Y + Z = 260

14 + 15 + 16 + 17 + 18 + 19 + 20 + 21 + 22 + 23 + 24 + 25 + 26 = 260

455 - 364 = 91

455 - 365 = 90

455 - 366 = 89... hi :)

360 / 4 = 90

360 / 5 = 72 x 26000 = 1872000

3600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 / 4 = 65

90 + 65 = 155 x 1200 = 186O0o Light! smiles per the 'second'

...

The Mayan Great Cycle = 1872000 days,

144000 days = Mayan Baktun

1872000 days / 144000 = 13 (13 x 5 = 65) x 8 = 520

1872000 days / 14400 = 130 (130 x 5 = 650) x 8 = 5200

1872000 days / 1440 = 1300 (260 x 5 = 1300) x 8 = 10400

1440 x 1300 = 1872000

1440 x 130 = 187200

1440 x 13 = 18720

1440 happens to also be 'minutes' in one day.

=======================================

20 x 13 = 260 Tzolkin

20 x 18 = 360 Tun

20 x 20 = 400 .... Happens to be years in a Gregorian cycle.

The Sun happens to be 400 times larger then the Moon.

So...

1872000 days / 13 = 144000 days is a Baktun

1872000 days / 18 = 104000

1872000 days / 20 = 93600 (260 Tzolkin x 360 Tun = 93600) x 20 = 1872000

1872000 days / 1800 = 1040 = 260 x 4

See the 2nd half of the English alphabet... or any alphabet? Or anything for that matter....

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 =

1040 plus another row 260 = 1300

260 Tzolkin x 4 = 1040 (four 'fingers')

260 Tzolkin x 5 = 1300 (four 'fingers, one thumb', five digits)

A=1, B=2, C=2, D=4.... Z=26

12 squared = 144

18 x 8 = 144 ADD they said...

...A twist...

18 x 80 = 1440

18 x 800 = 14400

18 x 8000 = 144000 x 13 = 1872000

###
10.13.2009

... and 1300 days = 5.5.2013 Easter 'East''

1300 days x 1440 'minutes' in each day = 1872000 'Great Minutes'...

260 tzolkin x 5 = 1300 days

and...

1300 days x 1400 DAYS = 1872000 Great Mayan Long Count Days.

and...

N + O + P + Q + R + S + T + U + V + W +X + Y + Z = 260

14 + 15 + 16 + 17 + 18 + 19 + 20 + 21 + 22 + 23 + 24 + 25 + 26 = 260

###
12 Around One?

.... how about Ones Observe 12...

Fibonacci...........................................................................144 89 55 34 21 13 8 5 3 2 1 1 0 ... flip.O.nacci... <...this way...

144 = 12 x 12 .... if 144 were taken as 'hours', then this would be six days

1440 = 120 x 12.... and 1440 taken as 'minutes', then this would be one day ... and etc.

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 = 1200 x 1200 ... as minutes, this is 1000 days...

1111 'days'

...this eleven eleven enough for you yet...? ;)

January 6 2012 <~ that way 1111 daze = 12.21.2008 Winter Solstice.

"we have four positions in a year"

.....what I call a Natural Count.

Added together = ................... then digit sum = ...... then sum X sum

9999 = 36 ..................3 + 6 = 9

8888 = 32 ..................3 + 2 = 5

7777 = 28 ...................2 + 8 = 10

6666 = 24 .................2 + 4 = 6

==========================

.........120 .............................30 x 120 = 3600 'seconds to an hour'

5555 = 20................2

4444 = 16................7

3333 = 12 ...............3

1111 = 4 ..................4

2222 = 8 + ............. 8 +

==========================

........... 60 ................24 x 60 = 1440 as 'hours' =**60 **days, as 'minutes' = 1 day

3600 as just a number

....60 plus

=====

3660

The year 2012 has 366 days

The next 'year' , is 2013

"We leap on four"

366 days 2012 - 60 = 1952 The year the tomb is open

......................................................................................

96 x 13 = 1248

~~~~~~~~~~~

Hi Q....................QHi

220 years ago = 1789. 3. 4 = Constitution goes into Effect

220 years ago = 1789. 4. 3 = George Washington becomes first President under the Constitution

MDCCLXXVI = 1776 (on the $One, and on the Book as)

July IV, MDCCLXXVI

CCXX + CCXX = 440

(220 + 220 = 440)

1776 - 440 = 1336 + 1776 = 3112 + 2013 = 5125 The Mayan Long Count 'Years'

###
Score!

yes...

455 x 80 = 36400 / 7 = 5200 / 4 = 1300 / 13 = 100 you DID C that after all. :)

###
ASAP it is then...

As Simple As Possible...

455 - 364 = 91455 - 365 = 90

455 - 366 = 89

360 / 4 = 90

360 / 5 = 72 x 26000 = 1872000

3600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 / 4 = 65

65 x 90 =*5850*... oh pause and behave! ;p

90 + 65 = 155 x 1200 = 186O0o Light! smiles per the 'second'

187200 0

186000 -

======

1200

155 x 36 =**5580**

Pacal:

3.26.603

8.31.683

========

5 .5. 80 life

5125 Long Count years

0455 +

====

5580

1 mile is 5280 feet

5125

0155 +

=====

5280 +

0300

====

5580 ... PLUS the tomb was left open 9 years.

01123581321345589

... and yes, 366 would have been 2008 also.

1111 plus 6 = 1117

12 squared = 144

18 x 8 = 144 ADD they said...

...A twist...

18 x 80 = 1440

18 x 800 = 14400

18 x 8000 = 144000 x 13 = 1872000

1300 days x 1440 'minutes' in each day = 1872000 'Great Minutes'...

260 tzolkin x 5 = 1300 days

and...

1300 days x 1400 DAYS = 1872000 Great Mayan Long Count Days.

and...

N + O + P + Q + R + S + T + U + V + W +X + Y + Z = 260

14 + 15 + 16 + 17 + 18 + 19 + 20 + 21 + 22 + 23 + 24 + 25 + 26 = 260

Fibonacci...........................................................................144 89 55 34 21 13 8 5 3 2 1 1 0 ... flip.O.nacci... <...this way...

144 = 12 x 12 .... if 144 were taken as 'hours', then this would be six days

1440 = 120 x 12.... and 1440 taken as 'minutes', then this would be one day ... and etc.

14400 = 120 x 120 ... as minutes, this is 10 days...

144000 = 1200 x 120 ... as minutes, this is 100 days!

1440000 = 1200 x 1200 ... as minutes, this is 1000 days...

1111 'days'

...this eleven eleven enough for you yet...? ;)

January 6 2012 <~ that way 1111 daze = 12.21.2008 Winter Solstice.

"we have four positions in a year"

.....what I call a Natural Count.

Added together = ................... then digit sum = ...... then sum X sum

9999 = 36 ..................3 + 6 = 9

8888 = 32 ..................3 + 2 = 5

7777 = 28 ...................2 + 8 = 10

6666 = 24 .................2 + 4 = 6

==========================

.........120 .............................30 x 120 = 3600 'seconds to an hour'

5555 = 20................2

4444 = 16................7

3333 = 12 ...............3

1111 = 4 ..................4

2222 = 8 + ............. 8 +

==========================

........... 60 ................24 x 60 = 1440 as 'hours' =

3600 as just a number

....60 plus

=====

3660

The year 2012 has 366 days

The next 'year' , is 2013

"We leap on four"

366 days 2012 - 60 = 1952 The year the tomb is open

......................................................................................

96 x 13 = 1248

~~~~~~~~~~~

Hi Q....................QHi

220 years ago = 1789. 3. 4 = Constitution goes into Effect

220 years ago = 1789. 4. 3 = George Washington becomes first President under the Constitution

MDCCLXXVI = 1776 (on the $One, and on the Book as)

July IV, MDCCLXXVI

CCXX + CCXX = 440

(220 + 220 = 440)

1776 - 440 = 1336 + 1776 = 3112 + 2013 = 5125 The Mayan Long Count 'Years'

455 x 80 = 36400 / 7 = 5200 / 4 = 1300 / 13 = 100 you DID C that after all. :)

455 - 364 = 91455 - 365 = 90

455 - 366 = 89

360 / 4 = 90

360 / 5 = 72 x 26000 = 1872000

3600 / 5 = 720 x 2600 = 1872000

36000 / 5 = 7200 x 260 = 1872000

1872000 / 1300 = 1440

26000 / 5 = 5200 x 360 = 1872000

2600 / 5 = 520 x 3600 = 1872000

260 / 5 = 52 x 36000 = 1872000

260 / 4 = 65

65 x 90 =

90 + 65 = 155 x 1200 = 186O0o Light! smiles per the 'second'

187200 0

186000 -

======

1200

155 x 36 =

Pacal:

3.26.603

8.31.683

========

5 .5. 80 life

5125 Long Count years

0455 +

====

5580

1 mile is 5280 feet

5125

0155 +

=====

5280 +

0300

====

5580 ... PLUS the tomb was left open 9 years.

01123581321345589

... and yes, 366 would have been 2008 also.

1111 plus 6 = 1117

Subscribe to:
Posts (Atom)

Well in Spirit from Creation came,

Our Well BeInG and Creation's Name.

*Carbon Creations*

*Diamonds we are...*

Basic Information

Carbon Based Life

Name: Carbon Symbol:**C**

Atomic Number: *6*

Atomic Mass: 12.0107 amu

Melting Point: 3500.0 °**C** (3773.15 K, 6332.0 °F)

Boiling Point: 4827.0 °*C* (5100.15 K, 8720.6 °F)

Number of Protons/Electrons:**6**

Number of Neutrons:*6*

AttaCaT tells Jem that courage is ...

“When you're licked before you begin but you begin anyway and you see it through know matter ...”

*======================*

L.O.V.E

12.15.22.5

*3.6.4*.5 back to alpha

C.*O*.D.*E*

*COME 2 LOVE*

Our Well BeInG and Creation's Name.

Basic Information

Carbon Based Life

Name: Carbon Symbol:

Atomic Mass: 12.0107 amu

Melting Point: 3500.0 °

Boiling Point: 4827.0 °

Number of Protons/Electrons:

Number of Neutrons:

AttaCaT tells Jem that courage is ...

“When you're licked before you begin but you begin anyway and you see it through know matter ...”

L.O.V.E

12.15.22.5

C.

Welcome Stray Visitor...

This is personal research into the depths of my own ma(dd)ness. Ether dance or sing... but enjoy yourself know matter what! @;)~ Thanks for visiting!

BeThereOfDoors...

=========================================

The key is....

... does the duck dance?

Or are we just batfooted?

*========================*

Many parts, many minds

but only one heart

right from the start,

In a sphere of perfect Time.

This is personal research into the depths of my own ma(dd)ness. Ether dance or sing... but enjoy yourself know matter what! @;)~ Thanks for visiting!

BeThereOfDoors...

=========================================

The key is....

... does the duck dance?

Or are we just batfooted?

Many parts, many minds

but only one heart

right from the start,

In a sphere of perfect Time.

"Pooh!" whispered Piglet

"Yes Piglet" said Pooh.

"Oh nothing" said Piglet

"I was just making sure of you."

~AAMiline

*"I'm a Lime too..." whispered...*

*"Egg'n Crescent?"*

*"LEgO my ego babe..." lol!!!*

*"Glass of peach mengo dear...?"*

"Yes Piglet" said Pooh.

"Oh nothing" said Piglet

"I was just making sure of you."

~AAMiline

~AE

1879 - 603 = 1276

1955 - 683 = 1272

1276 - 1272 =(plus 9 years tomb open)

4

13 + 36 = **49**

1336 MC(2)

*"...know Dice..." he said.*

A.E.I.O.U and SUM x Y

1.5.9.15.21

1.5.9.6.3 = 24 (2 + 4) = 6

and SUM x Y (25 alpha) (2+5) = 7

6 x 7 = 42

6 + 7 = 13

42 + 13 =

(

(

(

*Live your truth...813 "... MeET HAL..."*

*Live Long and Prosper...**~ Who do you think?! **@;)~*

*~@@~*

*"Well," said Pooh...*

*"She might be crazy you know..."*

*I know, that's the 'CaTch22 part...*

*" did you say CaTManDo?"*

*"... How about CatzCanDo... since sum of us isn't a 'boy'..." ;b*

*====================*

*~Is it broken Honey? ;? !l@l!*

*:) Hardly...*

- add004.com
- Dr.MikesMathGamesForKids.com
- AIP.org ... /heisenberg
- EMCC Electro Magnetic Coupling Constant
- mrob.com/math/numbers
- chariot.net.au = for easter dates
- Dr. Stu Savory's Blog
- WebElements Periodic
- Laws of Simplicity
- Maedastudio
- RISD
- Nasa.gov
- Matrix Masters
- Maya DreamTime 2012
- Dr.MikesMath
- ProjectGutenberg
- TracyTwyman
- Decoz.com
- Ezekielcode.com
- Torahcodes.net
- 13Moon.com
- MayaStudies.org
- Kachina.net
- EarthMatrix.com
- Calleman.com
- Alignment2012.com
- LawOfTime.org
- MesoWeb.com
- SacredSites.com

"Pooh!" whispered Piglet

"Yes Piglet" said Pooh.

"Oh nothing" said Piglet

"I was just making sure of you."

~AAMiline

*"I'm a Lime too..." whispered...*

... how many times you gonna check dear? ;)

========Repeat====================

Message1: Knota a 't.oy'.

We are in the Image of eachOther...

5 fingers

5 fingers

5 toes

5 toes

2 eyes 2 see

2hears,t.hat knose...

and a smile goes like this...

"Hey, Cobbler... I saw you.12:02,1.10"

"..and Brother6?"

Yeah, She's hear.

Did you lose a Sh.oe dear?

ThreeBs...and.She.Switches.d.feet

..."where's the cigar...?" lol!!!

I don't smoke one.but.a.pipe.yeah.

Did I forget to mention the Cabbie6?

New Year Daze...

Note.d:1:35,to6

.clever.aed.arc.She.say.

5.5 Notice Time.

psst... this 'dot', bowl of all.l.of. lol!!!

Little Drrrooodle?Draaadle?You never shared that spelling...

But I hear.ed... Little Steeeeeple. She squeeks. ;)

Noted:1:55.1.10.

Three... 111.received,prior.1:38.noted2:02

Math.e.Knotty.curl

Do you play,21?

Mate? blink.

XO

2:11.bac.note.s.and.all.Dragon.

I'm going to bed now guys... G'nite.Mice.game.Kin.d.&.Nice...4Once.

Else.PMS. LOL!!!lol!!!101!!!|0|!!!

and don't freak me out... note moves tomorrow.and.

fyi.was.sent.today.aplus.Long.year.ago.

.007.72.3 <~!you are funny!

noted:2:33 a.mazing...

2000, I taught myself to juggle

Mr.e.uS.2.summ-er

Lat3know3.samurai.4corners

are on.8.

SamURi. 3:10,mcw922, my Friend.d.card.

NOW, I'm going to bed.3:12 AM IN THE FREAKIN'MORNING.

3:21.double_check;b3.331

OB...SSSIII2thepeople.merge.

Dear Jewels, this is just me 'writing my story'.... please excuse the brain fuzz... it's harmless

"Yes Piglet" said Pooh.

"Oh nothing" said Piglet

"I was just making sure of you."

~AAMiline

... how many times you gonna check dear? ;)

========Repeat====================

Message1: Knota a 't.oy'.

We are in the Image of eachOther...

5 fingers

5 fingers

5 toes

5 toes

2 eyes 2 see

2hears,t.hat knose...

and a smile goes like this...

"

"..and Brother6?"

Yeah, She's hear.

Did you lose a Sh.oe dear?

ThreeBs...and.She.Switches.d.feet

..."where's the cigar...?" lol!!!

I don't smoke one.but.a.pipe.yeah.

Did I forget to mention the Cabbie6?

New Year Daze...

Note.d:1:35,to6

.clever.aed.arc.She.say.

5.5 Notice Time.

psst... this 'dot', bowl of all.l.of. lol!!!

Little Drrrooodle?Draaadle?You never shared that spelling...

But I hear.ed... Little Steeeeeple. She squeeks. ;)

Noted:1:55.1.10.

Three... 111.received,prior.1:38.noted2:02

Math.e.Knotty.curl

Do you play,21?

Mate? blink.

XO

2:11.bac.note.s.and.all.Dragon.

I'm going to bed now guys... G'nite.Mice.game.Kin.d.&.Nice...4Once.

Else.PMS. LOL!!!lol!!!101!!!|0|!!!

and don't freak me out... note moves tomorrow.and.

fyi.was.sent.today.aplus.Long.year.ago.

.007.72.3 <~!you are funny!

noted:2:33 a.mazing...

2000, I taught myself to juggle

Mr.e.uS.2.summ-er

Lat3know3.samurai.4corners

are on.8.

SamURi. 3:10,mcw922, my Friend.d.card.

NOW, I'm going to bed.3:12 AM IN THE FREAKIN'MORNING.

3:21.double_check;b3.331

OB...SSSIII2thepeople.merge.

Dear Jewels, this is just me 'writing my story'.... please excuse the brain fuzz... it's harmless