12.29.2008

Math.e.Magician....

....it's 12.21.2008 :)

~We've already been through the 'end'.

Love, Live, Laugh,Learn... e.very.thin.g

~ Welcome.To.The.Game.Player ~



~ Poetry by Storm ~

========================================
Ma(dd)ness.by...

From the Tomb of Inscriptions, Palenque, Mexico...

"...show the count..."
"... the 7, 4 and 13..."
"...in this way..."


7 x 4 x 13 = 364 (3 + 6 + 4) = 13 x 4 x 6 x 3 = 936 (9 + 3 + 6) = 18

364 + 936 = 1300
13 + 18 = 31

Sums
1300 + 31 = 1331

"As above, so below"
18 + 13 = 31
18 - 13 = 5


Know... "As above, so are we love"
Sum.More...
31 + 5 = 36
31 x 5 = 155

Sum
155 x 36 = 5580


Dig.it Sum
5+5+8+0 = 18 = 9 i
1+3+3+1 = 8 H

5580 + 8 (H) = 5588
plsu 1
5580 + 9(i) = 5589

Pay attention to these ... They are a pair... of funny little Jokers ;)
=============================================

Pacal Birth and Death Dates:
8.31.683 minus
3.26.603
========
5 5 80

55 80 plus the nine years tomb was left open...

55+80 = 135 "Ace up the sleeve"

55 80 + 9 = 55 89

55 + 89 = 144... "Add" is what they said... "we divide to grow..." is what else was said.

12.26.2008

The Count of Days

Four, the innocent CAMe...

12.21.2008 plus 195 days = 7.4.2009
12.21.2008 plus 315 days = 11.1.2009
12.21.2008 plus 135 days = 5.5.2009
source

... the message, four years early.


=====================================

1776 days from 12.21.2008, this year, Winter Solstice...

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 1776 days

Resulting date: Friday, November 1, 2013 Día de los Angelitos

Source: datetime

======================================
The Day of the Dead celebrations in Mexico can be traced back to the indigenous Olmec, Zapotec, Mixtec, Mexican or Aztec, Maya, P'urhépecha, and Totonac. Rituals celebrating the deaths of ancestors have been observed by these civilizations perhaps for as long as 2500–3000 years.[1] In the pre-Hispanic era, it was common to keep skulls as trophies and display them during the rituals to symbolize death and rebirth.

The festival that became the modern Day of the Dead fell in the ninth month of the Aztec calendar, about the beginning of August, and was celebrated for an entire month. The festivities were dedicated to the goddess Mictecacihuatl,[2] known as the "Lady of the Dead," corresponding to the modern Catrina.

In most regions of Mexico, November 1st honors deceased children and infants where as deceased adults are honored on November 2nd. This is indicated by generally referring to November 1st mainly as "Día de los Inocentes" (Day of the Innocents) but also as "Día de los Angelitos" (Day of the Little Angels) and November 2nd as "Día de los Muertos" or "Día de los Difuntos" (Day of the Dead).[3]
Wiki
=======================================

Winter Solstice
12.21.2008 + 1331 days = 8.13.2012 <~ @ ~> 3113.13.8 'begin' date Maya Long Count, current
12.21.2008 + 1550 days = 3.20.2013 Equinox
12.21.2008 + 1556 days = 3.26.2013 Pacal's bday
12.21.2008 + 1776 days = 11.1.2013 "Día de los Angelitos" (Day of the Little Angels)


minus 260 days
From date: Friday, November 1, 2013 Day of the Little Angels
Subtracted 260 days (Tzolkin)
Resulting date: Thursday, February 14, 2013 Valentine

minus 220 days = 3.26.2013 Pacal's bday
From date: Friday, November 1, 2013
Subtracted 220 days
Resulting date: Tuesday, March 26, 2013

minus 360 days From date: Friday, November 1, 2013
Subtracted 360 days (Tun)
Resulting date: Tuesday, November 6, 2012 <~ Next vote... exactly.

http://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?m1=11&d1=1&y1=2013&type=sub&ay=&am=&ad=360&aw=


============================================

Winter Solstice
12.21.2008 + 1331 days = 8.13.2012 <~ @ ~> 3113.13.8 'begin' Maya Long Count
12.21.2008 + 1550 days = 3.20.2013 Equinox
12.21.2008 + 1556 days = 3.26.2013 Pacal's bday
12.21.2008 + 1776 days = 11.1.2013 "Día de los Angelitos" (Day of the Little Angels)


12.21.2008 + 1550 days = 3.20.2013 Equinox

From 3.20.2013 Equinox

3.21.2013 day after equinox, minus 260 days = 7.4.2012 Independence

3.21.2013 minus 360 = 3.26.2012 Pacal's bday

3.21.2013 minus 364 = 3.22.2012

3.21.2013 minus 365 = 3.21.2012

3.21.2013 minus 366 = 3.20.2012 Equinox (366 because 2012 leaps)

3 squared is 9 and September 22.2012 = Equinox

'ha.l.au.f'

~are you puzzled dear? That 'says' laugh.auf!!!

you start.LOL!!!lol!!!101!!!;)




MDCC LXXVI = 1776 on the Unfinished Pyramid

MD L VI = 1556

CC XX = 220



From date: Friday, July 4, 2008 Independence

Added 55 months, 55 days

Normalized to 4 years, 7 months, 55 days

Resulting date: Sunday, March 31, 2013 Easter West


From date: Friday, July 4, 2008

Added 55 months, 89 days

Normalized to 4 years, 7 months, 89 days

Resulting date: Saturday, May 4, 2013 day before Easter East

Plus 1 date: May 5, 2013 Easter East


5580 'Pacal' life span (80 years, 5 months, 5 days) PLUS tomb left open 9 years...

5589

From and including: Friday, July 4, 2008
To and including: Sunday, May 5, 2013 Easter East

It is 1767 days from the start date to the end date, end date included

1767

1776

~ switched, two
======================================

the golden ratio = 1.61803399

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 1681 days

Resulting date:

Monday, July 29, 2013... He ascended the throne at age 12 on July 29, 615

1.618
I I X pattern.
1 681 "correct" ^^ that way...^^

" ... when we view ourSelves 'side to side', we see eachOther and ourSelves. When we view the sky... we all sea the same."

From and including: Sunday, December 21, 2008
To and including: Saturday, December 21, 2013

It is 1827 days from the start date to the end date, end date included

1872 000 (Maya Great cycle numbers)

1827

18=R, 2=B, 7=G

RGB = 're-color-ed'
1872
========================================

"...Pakal died on August 31, 683 at eighty years of age. He had assumed the throne on July 29, 615A.D..."

http://www.delange.org/PalenqueTomb/PalenqueTomb.htm

========================================

Pacal ascended the throne at age 12 on July 29, 615, and lived to the age of 80. The name "Pacal" means "shield" in the Maya language.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pacal_the_Great

==============================================================




12.24.2008

The Map


http://www.nativeradio.com/store.cfm?orderby=Album&let=U


Welcome.Player.

"Wise you are, like a shining star,
take note now as to raed.
What given hear, refer two back,
So,take sure, you make to heed.
...aLong your way, remember....,
you play.
...Change this will, your mind of Time
it might be wise to say.
Remember this today.

Take hold your map now,
as to Begin, We play.


"Show the Count..."
"... the 7, the 4 and the 13..."
"... In this way..."

7 x 4 x 13 = 364

7413 .............3 ..... 741
7431 ..........3 ........ 741
1347 .......3 ........... 147
3147 ....3 .............. 147 +
=================
...........12 ...............1776

12 x 1776 = 2.1.3.1.2 B.A.C.A.B

bacab


A1, B2, C3, D4, E5, F6, G7, H8, I9, J10, K11, L12, M13
N14, O15, P16, Q17, R18, S19, T120, U21, V22, W23, X24, Y25, Z26

That's a split of 13 letters and 13 letters in the english alphabit of 26 'letters'
But it has 52 letters total with 26 Capitals, 26 Lower Case.

52 and it's mirror of 25
52 x 25 = 1300
========================================

Pacal K'inich Jaanab Pakal

Born 3.26.603
Dyed 8.31.683
Lived 5.5.80
~ He lived 80 years, 5 months, 5 days.

8055
\\//
//\\
5580 'Pacal'.

Pacal dyed 683
The tomb was kept open 9 years
The tomb was sealed 692
The tomb was reopened 1952

The Maya Long Count Calendar is written to 'end' 12.21.2012
That's 5125 'years'
That's 1872000 'days'

1872000 / 5125 = 365.2682 days per year.

5125 years
2012 - 'end'
====
3113 'started'

From 692 to 1952 is 1260 'years'
From 692 to 2012 is 1320 'years'

1952 to 2012 = 60 'years'
... and from 1952 to 2013, there are 60 plus 1 years...
C.lock



3113
2012 -
=====
1101 as 'binary' = 13 decimal, 15 oct, D Hex... clue.
1011 as binary = 11 decimal, 13 oct, B Hex... next clue.
====

Look to them BOTH
======================================

The Gregorian Calendar Cycle

303 years of 365 days
97 years of 366 days (leap years)
400 years totaling 146097 days
~ That also means that all 400 years contain 364 days as 52 'weeks', and then some days.

146097 days / 400 = 365.2425 days a year.

The Maya Great Cycle

1872000 days / 5125 = 365.2682 days
144000 Maya Baktun / 400 'years' = 360

365.2425 days a year Gregorian, 400 year cycle
365.2682 days a year Maya, 5125 year cycle

Compare.... 'Baktun's
146097 days
144000 days
======
002097 total days diff

146097 days / 400 years = 365.2425 days.
144000 Baktun / 400 'years' = 360

365.2425
360.
=======
005.2425 days diff each year

2097 / 5.2425 = 400 'days'


Compare 'Great Cycle...(s)'
365.2682

365.2425 -
====
.......0257

~remember.A.dd that's one.
======================================

The Atomic Second:

Is 9 162 631 770 Hz

Maya Numbers:

20 x 13 = 260 Tzolkin
20 x 18 = 360 Tun
260 'tzolkin number' x 360 'tun number' = 93600
1776 From Pacal's tomb numbers and MDCC LXXVI ($One unfinished pyramid)

936........1776
916.263.1770
......260.........
==========
0200030006

20 3 6 and 000000 six 'spaces' but 7 'zeros'

20 x (3 x 6 = 18) = 360
20 x 3 x 6 = 360
(20 x 3) = 60 x 6 = 360

60 seconds
60 minutes
60 hours
60 days
60 'weeks'
========

60 'years'
========
60 x 6 = 360

~ That 'circle' is 61 years, 8 weeks. Eight weeks is 56 days.

3 3. 3 3. Fellows?...and ettes? \@@/

Poppy...
"St.the.Valentinus"
ValenS (worthy)
======================================

My Date of Reference:

12.21.2008 Winter Solstice THIS year.

Plus 1 year 56 days = 2.15.2010 day after Valentine.
plus 1 year 55 days = 2.14.2010 Valentine

Winter Solstice 12.21.2008 plus 1 year and 104 days = 4.4.2010 Easter West and East

52 x 2 = 104 and that's 1 Venus.

See them together...

1 104 ... ~blink~ 11.4 Vote. Games. 2008.

12.21.2008 plus 1331 days = 8.13.2012 bday Maya Long Count 'start date' 8.13.3113
12.21.2008 plus 1556 days = 3.26.2013 Pacal's bday

12.21.2008 plus 1550 days = 3.20.2013 Equinox

Maya Long Count 'start' date is written as 8.13.3113

7413
7431
.XX. 'pattern'
1347
3147

MDCCLXXVI = 1776
CCXX = 220
1776 - 220 = 1556

Winter Solstice 12.21.2008 plus 1556 days = 3.26.2013 Pacal's bday
Winter Solstice 12.21.2008 plus 1550 days = 3.20.2013 Equinox that year

========================================

My Date of Reference

Winter Solstice THIS year.
plus 195 days = 7.4.2009 Independence and

Aphelion July 4(d) 20(h)

Sum of some of the 13s...
13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 "quarter turn..." like I said.

169 + 26 = 195

195 x 3 = 585 blink blink!!! pay attention.... make a note....

Now, come play....

12.23.2008

Atomic Second

Is 9 162 631 770 Hz

Maya Numbers:

260 'tzolkin number' x 360 'tun number' = 93600
260 'tzolkin nunber'
1776 tomb numbers and MDCC LXXVI

936........1776
916.263.1770
......260.........
==========
0200030006

20 3 6 and 000000 six 'spaces'

20x(3x6 = 18) = 360
20x3x6 = 360
(20x3) = 60 x6 = 360

Okay For Real

1331 days from 12.21.2008 Winter Solstice

8.13.2012

3113.13.8 Start date, Maya Long Count

Caac.mI @HE

cHaac.

1556
days from 12.21.2008 Solstice is 3.26.2013 Pacal's bday

1556 + 1776 = 3332 + 2013 = 5345


5345
5125
====
0220
.TT.

20 x 20 = 400
======================================

the CC XX part of MDCC LXXVI (1776 roman value)

CCXX
220 Roman value

MC L VI = 1556 + 220 = 1776

1556 days from Winter solstice 12.21.2008 = 3.26.2013 Pacal's 'bday'

1776 - 1770 = 6

1556 - 6 = 1550

1550 days from Winter Solstice 12.21.2008 = 3.20.2013 Equinox that year

2013                        2013
Perihelion Jan 2 05 Equinoxes Mar 20 11 02 Sept 22 20 44
Aphelion July 5 15 Solstices June 21 05 04 Dec 21 17 11
http://aa.usno.navy.mil/data/docs/EarthSeasons.php



1550
1440 'minutes' a day
====
0110
.XX. Roman numerals

Vertical.read

12.22.2008

The CountHer...

3113.13.8 'start date' Maya Long Count
said to 'end' 12.12.2012 Winter Solstice...


Winter Solstice 2008
12.21.2008 plus 1331 days
= 8.13.2012
Winter Solstice 2008
12.21.2008 minus 1330 days
= 5.1.2005 Easter (e)


8.13.2012
plus 260 days and 5 days added 'here'

= 5.5.2013 Easter (e) and minus 36 days
= 3.30.2013 Easter (w) at midnight + :01 3.31.2013 (easter)

("2013 is not a leap year, so it's 35")
which lands us on 3.31.2013 proper Easter (w)




And from
8.13.2012

plus 360 days and 5

= 8.13.2013 and going 'back in time'...

235 days (the WE)
= 12.21.2012 Winter Solstice

8.13.2013 and going back in time ...
233 days (the 'bee')

= 12.23.2012 Xmas eve at midnight + :01 12.24.2012

8.13.2013 plus 133 days = 12.24.2013

8.13.2013 plus 130 days = 12.21.2013 Winter Solstice

1001

1331 days from 12.21.2008 Winter Solstice
8.13.2012

3113.13.8 Start date, Maya Long Count

Caac.mI @HE
cHaac.

1776 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 11.1.2013
1440 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 11.30.2012
1550 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 3.20.2013 Equinox

Narrowing focus...

1550
1440 -
====
0110

and there were two, threes...


3
113

0110
3113
1331
to check too
1001 to check.


xxx!!||iixxx


1556 days from today is 3.27.2013 my start date 2007
1556 days from yesterday Solstice is 3.26.2013 Pacal's bday.
====
3112

5125 Maya Long Count number
3112 -
=====
2013


Check it.

MDCC LXXVI = 1776 'on the $One'

CC XX = 220 'Roman number'

MD L VI = 1556

0220
0110 +
====
0330
1001 +
====
1331 'days'


1331 days from 12.21.2008 Winter Solstice
= 8.13.2012

1556 days

= 3.26.2013

Chaac... who knew it was YOU?

From yesterday, winter solstice 12.21.2008

Count...

days
195 = 7.4.2009 Independence and Aphelion July 4 02

13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 "quarter turn..." like I said.

sums...

169 + 26 = 195

========================

1331 days from 12.21.2008
8.13.2012... "my birthday"...

3113.13.8 are the start dates

Caac.mI @HE
cHaac.

1776 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 11.1.2013
1440 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 11.30.2012
1550 days from yesterday Solstice 12.21.2008 = 3.20.2013 Equinox


1331
1550 +
====
2881 blink...

2880 = 1440 x 2 and if 'minutes', then 'days'. diffib

2880 000
144000 Baktun x 20 = 2880000 'days'.









I told you I wear ... niK e 'sWish'
..............................................> I have 2 of them.

No wonder I love Choc o Latte so much...

cHac ;)
chak2
chaah k'alatte...

jJj
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

Compare

Gregorian calendar cycle
303 years of 365 days
97 years of 366 days

400 total years = 146097 days

Mayan Ccycle

144000 Baktun days
1872000 Great Cycle days (Long Count) 'ending' 12.21.2012, also written 5125 'years'


=========================================
146097
144000 -
======
002097 days total difference

146097 / 400 = 365.2425
144000/ 400 = 360

365.2425
360. -
======
005.2425

2097 / 5.2425 = 400



as all days...

146097 / 400 = 365.2425
1872000 / 5125 = 365.2682

'daze'...

"Add" they said

2425
2682
====
5107
... and they added five 'here'

5112

Mayan Long Count 'number'
5125
5112 -
====
0013


5125
5114 -
====
0011 days...

November to remember

11 days from yesterday Winter Solstice is 1.1.2009 New Year daze

11 dayz to 1.1.(2+0+0+9)1100
13 days from TODAY is 1.4.0011
2009                        2009
Perihelion Jan 4 15
http://aa.usno.navy.mil/data/docs/EarthSeasons.php

11+13 = 24 days from yesterday Solstice is 1.14 ... blink ... 11.4

=================================================

From 12.21.2008 Winter Solstice...

'days' and 'dates'
101 = 4.01 April Fool ... the 'DJ'
104 = 4.04 ... I told you I can hear the 'dead'. I'm good with it.

111 = 4.11 .. blink
112 = 4.12 Easter (w)
113 = 4.13
114 = 4.14 .. blink

115 = 4.15
116 = 4.16
117 = 4.17
118 = 4.18
119 = 4.19 Easter (e)

.....

195 = 7.4.2009 Independence and
Aphelion July 4 02


13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 "quarter turn..." like I said.

sums...

169 + 26 = 195

12.21.2008

The Count

12.21.2008 plus
days...

2008
3 = xmas eve
4 = xmas day

2009
11 = 1.1.2009 New Year Day
14 = 1.4
2009                        2009
Perihelion Jan 4 15 Equinoxes Mar 20 11 44 Sept 22 21 18
Aphelion July 4 02 Solstices June 21 05 45 Dec 21 17 47
20 = 1.10
21 = 1.11
22 = 1.12
23 = 1.13
24 = 1.14
25 = 1.15
26 = 1.16

33 = 1.23
36 = 1.26 Buffalo 2009 January 26, TET

40 = 1.30

52 = 2.11

55 = 2.14 Valentine
61 = 2.20

88 = 3.19
89 = 3.20
95 = 3.26
96 = 3.27
97 = 3.28
98 = 3.29
99 = 3.30
100 = 3.31.2009

101 = 4.1 April Fool ... for the love of god = 101
104 = 4.04

111 = 4.11
112 = 4.12 Easter (w)
113 = 4.13
114 = 4.14
115 = 4.15
116 = 4.16
117 = 4.17
118 = 4.18
119 = 4.19 Easter (e)

135 = 5.5.2009
147 = 5.17


150 = 5.20 Happy bday DS
176 = 6.15
180 = 6.19
182= 6.21

195 = 7.4.2009 Independence

2009                        2009
Perihelion Jan 4 15 Equinoxes Mar 20 11 44 Sept 22 21 18
Aphelion July 4 02 Solstices June 21 05 45 Dec 21 17 47

220 = 7.29
221 = 7.30
222 = 7.31
233 = 8.11
235 = 8.13

260 = 9.7
266 = 9.13
297 = 10.14
300 = 10.17
303 = 10.20

314 = 10.31 Halloween
318 = 11.4.2009


333 = 11.19
336 = 11.22

360 = 12.16
364 = 12.20
365 = 12.21
366 = 12.22

369 = 12.25

2010
376 = 1.1.2010 New Year Day
378 = 1.3.2010
2010                        2010
Perihelion Jan 3 00 Equinoxes Mar 20 17 32 Sept 23 03 09
Aphelion July 6 11 Solstices June 21 11 28 Dec 21 23 38

400 = 1.25.2010

420 = 2.14.2010 Valentine, Tiger 2010 February 14 TET

440 = 3.6

444 = 3.10 Happy Bday Tafka

455 = 3.21
2010                        2010
Perihelion Jan 3 00 Equinoxes Mar 20 17 32 Sept 23 03 09
Aphelion July 6 11 Solstices June 21 11 28 Dec 21 23 38
469 = 4.4.2010 Easter both
100 - C
===
369

500 = 5.5
550 = 6.24
560 = 7.4.2010 Independence
562 = 7.6
2010                        2010
Perihelion Jan 3 00 Equinoxes Mar 20 17 32 Sept 23 03 09
Aphelion July 6 11 Solstices June 21 11 28 Dec 21 23 38
598 = 8.11.2010
600 = 8.13 2010

2011
741 = 1.1.2011
743 = 1.3.2011
2011                        2011
Perihelion Jan 3 19 Equinoxes Mar 20 23 21 Sept 23 09 04
Aphelion July 4 15 Solstices June 21 17 16 Dec 22 05 30

774 = 2.3.2011 Cat 2011 February 3 TET

800 = 3.1

811 = 3.12
813 = 3.14

819 = 3.20
2011                        2011
Perihelion Jan 3 19 Equinoxes Mar 20 23 21 Sept 23 09 04
Aphelion July 4 15 Solstices June 21 17 16 Dec 22 05 30
825 = 3.26

854 = 4.24.2011 Easter both
855 = 4.25

900 = 6.9
911 = 6.20
912 = 6.21
2011                        2011
Perihelion Jan 3 19 Equinoxes Mar 20 23 21 Sept 23 09 04
Aphelion July 4 15 Solstices June 21 17 16 Dec 22 05 30

925 = 7.4.2011 Independence, Aphelion July 4 15

2012 2012
Perihelion Jan 5 00 Equinoxes Mar 20 05 14 Sept 22 14 49
Aphelion July 5 03 Solstices June 20 23 09 Dec 21 11 11

1111 1.6.2012
1128 = 1.23.2012 Dragon 2012 January 23, TET



2012
1200 = 4.4.2012
1204 = 4.8.2012 Easter (w)
1211 = 4.15.2012 Easter (e)
1220 = 4.24.2012

1248 = 5.22.2012 .... .EVtab.

1260 = 6.3.2012

1300 = 7.13.2012
1320 = 8.2.2012

1329 = 8.11.2012
1331 = 8.13.2012
1336 = 8.18.2012

1347 = 8.29.2012

1776 = 11.1.2013

1826 = 12.21.2013

1872 = 2.5.2014

... not quite done...

233 days

From date: Sunday, December 21, 2008 today, Winter Solstice

Added 233 days

Resulting date: Tuesday, August 11, 2009

Verify...


~ and d'other bee...

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 235 days

Resulting date: Thursday, August 13, 2009

Again...




'2' of the 'bees' ... ac.count.did four.

at least 2 more...

on this side of the Door...

TET

233
bee se_a?

~Albert, you're histerical!

In 2007, Tet will be on February 18. It will be the year of the Pig. It is also the end of a 12 year cycle. The national holiday lasts for three days. However, in practice it can be longer, as many celebrations occur before this date in the south of Viet Nam and after this date in the north of Viet Nam.

Tet dates for upcoming years are:
Rat 2008 February 7,
Buffalo 2009 January 26,
Tiger 2010 February 14,
Cat 2011 February 3,
Dragon 2012 January 23,
Snake 2013 February 10,

Horse 2014 January 31,
Goat 2015 February 19,
Monkey 2016 February 8,
Rooster 2017 January 28,
Dog 2018 February 16,
Pig 2019 February 5.

Reconcile

And that's why we can't decide between 8.11 and 8.13
It's because it's both.
One is just a little faster then the other One. ;)

195 days

From today Solstice 12.21.2008 plus 195 days = July 4th, 2009
Check it...

Calculation results

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 195 days

Resulting date: Saturday, July 4, 2009

What's special about 195?

13 + 13 = 26
13 x 13 =
169 +
==============
sum......
195
.....of us Se_

July 4th, 2008

bees

Mr.E
Our dees are returning soon.
Keep steady.
Keep peace.

195 days

From today Solstice 12.21.2008 plus 195 days = July 4th, 2009
Check it...

Calculation results

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 195 days

Resulting date: Saturday, July 4, 2009


2009                        2009
Perihelion Jan 4 15 Equinoxes Mar 20 11 44 Sept 22 21 18
Aphelion July 4 02 Solstices June 21 05 45 Dec 21 17 47
http://aa.usno.navy.mil/data/docs/EarthSeasons.php

What's special about 195?

13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 +
==============
sum...... 195
...of us Se_

July 4th, 2008

From and including: Friday, July 4, 2008
To and including: Sunday, December 21, 2008

It is 171 days from the start date to the end date, end date included

Or 5 months, 18 days including the end date

~ Excluding both July 4th, 2008 and today 12.21.2008, it is 171 - 2 = 169
~ There are 26 more days to account for... so

~ Since they don't count the begin and end days and they only count in between, I subtract 2 from 26 = 24

From today plus 24 more days is 1.14.2009
Check it...

From date: Sunday, December 21, 2008

Added 24 days

Resulting date: Wednesday, January 14, 2009

~ That number is 1.14

move that dot...

blink... 11.4 Game, Vote. and back 2 11


Look some more... 195 days... be patient...

011235813...

01123581321345589144...

'Double Helix'
'Double strand'...
00112233558813132121343455558989144144..44144198985555434312123131885533221100
This is Pi.2013

any more clear?
That's a V
~Get your bifocals on dear...
"Use the fours Lucke..."

12.19.2008

this...

WINTER SOLSTICE....(WINTER) DEC 21 2008  704 AM EST - 1204 UTC
is the deal
cod e

it is 12
900
600
300
30.
=====
21 12

2112 decimal

it's 2008 to 13
figured 2007 to 12


cc that?

2B61 hex.
b

12.21 12:04

EMC and sum squared

441 + 144 = 585 = "sum of some of the 13s"


EMC
5.13.3

Digit Sum...
(5+1+3+3) = 12 squared = 144 ... digit sum more = 9 i
(5 + 13 + 3) = 21 squared = 441 ... digit sum more = 9 !

vertical
5 3
5 3

33.55 as hours = 2013 as minutes
##.##

that 'dot' is a line. |

3.31 and 5.5 are easter dates (both of them) 2013
====================================

Pssst....
8 4 11
and yes... IT IS a game love.
I saw you in the wee hours. I'm glad to know we hear each other. :) xo


Would you like a bubble wand? ;p

5133
5125 - Maya Long Count number
=====
0008o.



12.18.2008

.

Test my 'crazy'...

Hexadecimal:
13 x 20 = 260 (hex) is 608 (Dec) and 1140(Oct)

Sum as all decimal:
260 + 608 + 1140 = 2008

We voted 11.4
We opened gate 8.8.2008
764 included as 1913 as 9113~@~6113 <~that way as 3116.... Next year as 2009.

Hi:!

we're short 60 and 1
or early, however we see it. :)

I started in 7
8 to 10, 11 and 12
9 to 13 and bac at 14 = 5 to now.in 2009
The tone started here in 2006
I started hearing it 3.27.2007

"it'll reach the moon next year again"
We'll see it SunDay this year Solstice.

SOLICE

101 ... The Beauty Of Mathematics


2:22am gentlemen...

On the One ...

"...show the count..."
"...in this way..."


If I just do 'short line' 'long line' for each number based on it's digit value and assign zero to 'short' and one to 'long', then we get this:

7.4.13
long, short, long
1 0 1

101 binary = 5 Hex, 5 Oct, 5 Decimal and as Decimal 5, it then is E in Alphabet.
Source: Me at the Windows calculator toggling between the settings to see which is what.


"How then could we make a code that can correct errors? One simple example is to repeat the message three times." ***

I put 101 'next' to itself three times...

101101101 in binary = 365 in decimal. Like 365 days a year maybe? Co-ink-e-dink!~

"...show the count of the 7, 4 and 13. In this way..." ***

7 x 4 x 13 = 364 (3+6+4) = 13

101101100 bin = 364 decimal.
101101101 bin = 365 decimal.

764 included as 1913 as 9113~@~6113 <~that way as 3116

meme

"meme" by shortening "mimeme" which is derived from the Greek word mimema (something imitated)

"The Gregorian calendar is thus based on a cycle of 400 years, which comprises 146097 days. Since 146097 is evenly divisible by 7, the Gregorian civil calendar exactly repeats after 400 years.

Dividing 146097 by 400 yields an average length of 365.2425 days per calendar year..."

303 of those years contain 365 days
97 of them contain 366 days

... that means all 400 years contain the 52 week year of 364 days

The Maya Long Count is also written as 5125 ‘years’. So in 1872000 ‘days’, called the Mayan Great Cycle, there are 5125 ‘years’. The math is simple:

1872000 divided by 5125 = 365.2682 ‘days’ per each year.

146097 / 400 = 365.2425
144000 / 400 = 360 subtract to compare
===================
002097...............5.2425
days total............days per year difference

2097 / 5.2425 = 400

Welcome.

http://izzysgumbo.blogspot.com/

400 years

know...

four hundred
and forty
for years

444
704+ Four score and seven years ago ... The Gettysburg Address
===
11 4 8

11+4+8 = 23 like 'pair'

704
444 -
===
260

260 x 23 = 5980

5980 minus
5580 'Pacal' life span
====
400
ooh, it was HAL 2 then ... ;P
.... yeah, I'm LAugHing too!

The sun happens to be 400 times larger than the moon

~and DC is the DJ
nice game.


The Gregorian calendar is thus based on a cycle of 400 years, which comprises 146097 days. Since 146097 is evenly divisible by 7, the Gregorian civil calendar exactly repeats after 400 years. Dividing 146097 by 400 yields an average length of 365.2425 days per calendar year..."

time:1:01 am.

That's right... I said this year is the (@)Hat.2013 is the Cat

5980
5125 - Mayan Long Count number
====
0855
...#...
5580 Pacal

#3 on the keyboard.
~ quarter turn

8+5+5 = 18 and 1 plus 8 = 9)(6

\\//
//\\

2:21am

12.17.2008

Who's the 'He'?

... He's a We.

WINTER SOLSTICE....(WINTER) DEC 21 2008  704 AM EST - 1204 UTC
AUTUMNAL EQUINOX...(FALL) SEP 22 2013 444 PM EDT - 2044 UTC
1204
2044
====
3248
2012
====
5260

Mayan Long Count

5260
5125 -
====
135
Me is We is
ACE



Spin...


23

3


13


5


.


~ She said
W33dE@M

~ and I wear Nike
I showed you my shoes.
They were with the elephant.


...it's meme all the same! Remember honey?

Five Years Early

144 as 'hours' = 6 days
~ and then there is SunDay

Four days from today
is Winter Solstice 12.21.2008 THIS year.

...2008...
VERNAL EQUINOX.....(SPRING) MAR 20 2008 148 AM EDT - 0548 UTC

SUMMER SOLSTICE....(SUMMER) JUN 20 2008 759 PM EDT - 2359 UTC

AUTUMNAL EQUINOX...(FALL) SEP 22 2008 1144 AM EDT - 1544 UTC

WINTER SOLSTICE....(WINTER) DEC 21 2008 704 AM EST - 1204 UTC


...2013...
VERNAL EQUINOX.....(SPRING) MAR 20 2013 702 AM EDT - 1102 UTC

SUMMER SOLSTICE....(SUMMER) JUN 21 2013 104 AM EDT - 0504 UTC

AUTUMNAL EQUINOX...(FALL) SEP 22 2013 444 PM EDT - 2044 UTC

WINTER SOLSTICE....(WINTER) DEC 21 2013 1211 PM EST - 1711 UTC
... read in the vertical, like the Maya do.

704 - 444 = 260

12.21.2013

~stack and add two

12
21
==
33

20
13
==
33

3333

~Stack and add two

33
33
==
66

as two and two and two ...

VV and V
11 11 and 11
2 2 and 2

11 11 and 11 and the other halfs
11 11 and 11 for
22 22 and 22





four and four are fourty four
as two and two, they're twenty two
V and V as double U
that's 3 and 3 as L to C
that's Me to you
and you as We...


.... But that's a nine, also gentlemen...

60 + 144 'add' they said (144 as 'h(o)urs') = 6 days

1+4+4 = 9

... as three and three ... and three and three

3.C...?
Light.


3.3

4+4+1 = 9

four anther 3 3

for 6@9
~I'm, five years early.

B'linD CC

"...show the Count..."
"...in this way..."

How many ways can they go and stay in that order?... four on the inside.

7413 'Left to Right'
7431 'Mirror Right to Left'
1347 'Right to Left'
3
147 'Mirror Left to Right'

~Mirror Mirror on the Wall ~

3 + 3 + 3 + 3 = 12

741
741
147
147 +
====
1776 Coincidence...

... She blinks ...

3 + 3 + 3 + 3 = 12 = 3

7+4+1 = 12 = 3
7+4+1 = 12 = 3
1+4+7 = 12 = 3
1+4+7 = 12 = 3
====
1776 (1+7+7+6) = 21 = 3

Sums... and digit sums... and as alpha
12 = 3 and as alpha, 3 is C
21 = 3 and as alpha, 3 is C
=====
~B'lind CC

12 + 21 = 33 cc this is the one come b'lind

12 x 5 = 60

60 as 'days' = 1440 'hours'
====================================

~She blinks sum more...

12 squared = 144
21 squared = 441

Sum... 144 + 441 = 585
=================================


Pakal

7413
7431
1347
3147



~Bacab

1952 + 60 = 2012
1952 + 61 = 2013


Continue back....





Continue....

Pacal

The Message:

“...show the people of the Earth the count of the Tunuc, the count of the seven, the four, and the thirteen. In this way..."

http://www.lawoftime.org/law/subjective5.html

PACAL [also known as Pakal, Hanab-Pakal, Pacal the Great, Lord Shield Pacal, Lord Shield-Pacal, Subject A, Sunshield, Sun-Shield, Lady 8 Flower]. Probably the greatest ruler of Palenque. He ruled from 9.9.2.4.8 (A.D. 615) to 9.12.11.5.18. (A.D. 683). He ascended the throne at age 12 years 125 days, and died at age 80 years 158 days. He is entombed in the sarcophagus of the Temple of the Inscriptions.

http://www.mesoweb.com/pari/publications/RT01/RT01_01.html

Pacal II, also known as Pacal the Great (the most recent work gives his full name as K'inich Janaab' Pakal (26 March 603 - 31 August 683), was ruler of the Maya polity of Palenque. Pacal ascended the throne at age 12 on July 29, 615, and lived to the age of 80. The name "Pacal" means "shield" in the Maya language.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pacal_the_Great

"Known as a magician of time, he understood mathematics, or numbers, as a type of language that transcends the subjectivity of human verbal experience...

*In the Yucatec Mayan language, the word "Hunab Ku" means Source - The One, Giver of Movement and Measure, the galactic core, "God".


natural time: - 13:20
13 annual moon cycles,
20 fingers and toes;
13 Tones of Creation,
20 Solar Seals

artificial time - 12:60
man-made 12-month calendar,
mechanical 60-minute hour

http://www.13moon.com/

===============================================


Died 8.31.683
Born 3.26.603
Tomb open for nine years and sealed 692
Reopened in 1952
Between 692 and 1952 = 1260 years
Between 692 and 2012 ('end' Mayan Long Count) = 1320 years


My Notes:
2012 - 1952 = 60
...then I made another note...

1952 + 60 = 2012
1952 + 61 = 2013

~How many ways can they go in that order?
7413
7431
1347
3147
~Fours inside....


and...

Add They Said...

What is reality really?

================================================================
From the Tomb of Inscriptions, Palenque, Mexico...


"...show the Count..."
"...in this way..."

26 March 603 - 31 August 683

8.31.683
3.26.603 -
=========
5 5 80

From and including: Tuesday, March 26, 0603 (Julian calendar)
To, but not including : Monday, August 31, 0683 (Julian calendar)
It is 29,378 days from the start date to the end date, but not including the end date
Or 80 years, 5 months, 5 days excluding the end date
Source


Simple math:
Pacal Birth and Death Dates:
8.31.683 minus
3.26.603
========
5 5 80

55 80 plus the nine years tomb was left open...

55 + 80 = 135 + 9 = 144

and look again...

55 + 89 = 144

Fibonacci
0 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144

144

===========================

144 in Fibonacci...




... "past plus present = next"

.................'center'............................
0 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144
=================================================

~ Merge...

220
221+
=====
441 ~and mirror~ 144 "add..." they said.

144 as 'hours' = 6 days.

0441 ~@~ 1440 'minutes' = 1 'day'

441 + it's mirror 144 = 585

585 - 365 = 220
585 - 364 = 221




======================================
441 + 144 = 585

interesting...

EMC
5.13.3

(5+1+3+3) = 12 squared = 144
(5 + 13 + 3 = 21 squared = 441

On The Wall ...

"..this way.."

2.8.9.1 5.1.7 = 33

..20 13 ..

31477413
13477431
74311347
74133147
74133147
74311347
13477431
31477413

..13 20..

77 (top two as seventy seven)
77 (seventy seven)
28 (four sevens on the side) as vertical
28 (four sevens on the side) as vertical
77 (seventy seven)
77 + (seventy seven)
===
364


".... show the count of the Tunuc, the Count of the 7, 4 and 13. In this way..."

K'inich Janaab Pakal


7 x 4 x 13 = 364


In The Beginning ...

There was something called simple...






Inspired by Laws of Simplicity






Observe.
Sum. (aka Reduction..Law 1 Simplicity) and aka Digit Summing, Numerology.
Group. (Law 2 Simplicity)
Grow. (Fibonacci style)
Observe Again...

"In the Beginning Beginning... there are Sum."

the 'center' sums:

44444----4444
1234567891234
5678912345678
------5555


English alphabet with both Capital and Lower Case lettering, would be 52 letters in all.

444444444 = 36 (4 x 9)
5555 = 20

Sums...
36
20 x
====
720 (360 twice)

1234567891234 = 55
5678912345678 = 71 (plus another 9 to make all numbers triplicate) = 80

55 + 71 + 9 = 135


A Mayan Tun has 360 'days'

Spinning Mr.E

23

3


13


5


.


~@~

23.3.13.5 digit sum...

5.3.4.5

5345
5125 - Mayan Long Count years
=====
0220
.TT.
Mirror


'center'
4321
'mirror'
1234
ABCD
... B lind CC

43 21
12 34 +
=====
55 55 'Vertical'


55.55 IF 'hours', then 3333 'minutes'


3333 IF 'years'...
2012 + Mayan calendar 'end' year.
=====
5345
5125 - Mayan Long Count
====
220


3333
2013 +
=====
5346
5125 - Mayan Long Count
=====
221


...both of them.

~ Merge...

220
221+
=====
441 ~and mirror~ 144 "add..." they said.

144 as 'hours' = 6 days.

0441 ~@~ 1440 'minutes' = 1 'day'

441 + it's mirror 144 = 585



Sum 13s




~Quarter turn~



13 x 1 = 13
13 x 2 = 26
13 x 3 = 39
13 x 4 = 52
13 x 5 = 65 ('bottom' up to here = 455) - 364 = 91 'steps'
13 x 6 = 78
13 x 7 = 91
13 x 8 = 104
13 x 9 = 117 +
=============
sum.......585

Bottoms up Cupcake...
117 + 104 + 91 + 78 + 65 = 455


455 - 364 = 91 'steps'
455 - 365 = 90 'degree'

585 - 365 = 220 (cc xx the twins lower case...MDCC LXXVI...)
585 - 364 = 221 +
===============
.......................441

21 square = 441
12 square = 144
sums........ = 585




13 x 10 = 130
13 x 11 = 143
13 x 12 = 156
13 x 13 = 169
==========
..............= 598

The Mayan Long Count

5125 years long

5580 'Pacal'
5125 -
====
0455

A pyramid has five sides...

91 'steps' x 5 sides = 455
91 'steps' x 4 sides = 364


Named......................... Days............................ Math
Kin................................ 1 ..................................1 x 20
Uinal............................ 20 .............................. 20 x 18
Tun ............................. 360 .............................360 x 20
Katun.......................... 7200 ...........................7200 x 20
Baktun........................ 144000 ...................144000 x 13
Great Cycle................ 1872000.................... Divided 5125 ‘years’

Years Exact = 365.2682 days per year

The Roman Numerals

MDCC LXXVI = 1776

cc xx = 220 the twins (lower case)

MD L V I = 1556


1556 - 220 = 1336

1776 + 1336 = 3112

Mayan Long Count number is

5125 years minus
3112 equals
2013

The Numbers

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91
also known as...
A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M = 91

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 = 260
and these are also known as...
N+O+P+Q+R+S+T+U+V+W+X+Y+Z = 260



Mayan Tzolkin = 260 'days'
91 'steps' x 4 sides = 364

~ A pyramid has 5 sides though...

91 x 5 = 455

12.16.2008

The Magician

Thank you RT, for reminding me how to properly watch a magician. That's the perfect way to rephrase this question...

Why do we vote for a US President and hold Olympic Games within the same year?

Define Magician:
"A magician is a person skilled in the mysterious and hidden art of magic, the ability to attain objectives, acquire knowledge, or perform works of wonder using supernatural or non rational means."

Paraphrased:
"To break through the illusion, never put your attention where the Magician wants you to put your attention..."

WE.phrased:
"To break through the illusion, look closer at where the Magician wants your attention."

Pacal K'inich Janaab Pakal
Born 3.26.603
Died 8.31.683
Lived 5.5.80

5580 plus nine years

12.15.2008

They Counted Us

Easter Dates East and West and some simple math with the year numbers only....

20 07 ............. 4.8.......4.8
20 08 ............. 3.23.....4.27
20 09 ............. 4.12.....4.19
== ==
60 x 24 = 1440


20 10 ............. 4.4.......4.4
20 11 ............. 4.26.....4.26
20 12 ............. 4.8 ......4.15
== ==
60 x 33 = 1980 - 540 = 1440

260 + 280 = 540


20 13 ............. 3.31.....5.5
== ==
20 x 13 = 260

20 14 ............4.20......4.20
== ==
20 x 14 = 280

your dna looks like
ACGT 13720
............CQT?

12.07.2008

What'd they count?

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 'steps'

91 steps x 4 'sides' = 364 'steps'

13 x 20 = 260 aka Mayan Tzolkin

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 = 260 'Tzolkin'

26 'letter' alphabet...

260 x 4 = 1040

26 letter alphabet and 52 letter total with lower case.

26 + 26 = 52

52 Mayan century
52 Weeks a modern year
52 Modern Playing cards...

What'd he say?

"... show the Count..."
" ... of the Tunuc ... "
" ... the Count, of the 7, the 4 and the 13. In this way ..."

"... use the fours Lucke ..."

"AllWays, keep the fours on the inside"

7413
7431
1347
3147



... O, mega~ed. So...
... AL, phi~ed.
and I, defied gravity....


C O U N T (digit sums in place, but not T)
3 6 3 5 20

Three by three, plus and minus

363
520 +
====
883

520
363 -
====
157

Their sums...

883 + 157 = 1040 (AlphA bytes, (N+...+Z = 260) x 4

click me.

The Long Count

As a fluid number, it is 5125 years long.
That's the 'date' that is written to 'end' on December 21, 2012
As a more exact number, it is 5125.36 years long. When I started, I parked that .36
the exact, exact number is 5125.24

The Long Count is 5125 years long and ends in year 2012...

5125 - 2012 = 3113 in between.

It is written that the Long Count 'start' date was 8.13.3113
It is also written to have started on 8.11.3113

Two dates.

Date check....

Simple math, no concern for conversions.

Months and days
12.21
8.13 -
=====
4. 8

Strange co-incidence.

April 8th, 2012 is Easter that year (west).


8 April 2007..... 8 April 2007
~~~~~~~ ~~~~~~~~
WESTERN..... ORTHODOX
~~~~~~~ ~~~~~~~~
8 April 2012..... 15 April 2012
31 March 2013..... 5 May 2013
http://users.sa.chariot.net.au/~gmarts/eastcalc.htm

Pause....

Most looked at the year...
So I'm looking at the 'daze'...

There are three of them...

4.8
4.8
4.8

And they came in 2013...
2 kiss next year.
XO

... did you click that 'click me' up there? You should.

12.06.2008

A Pyramid...

Has 5 'faces' and the 'bottom' or 'foundation' is always the EARTH.
The 'figure 8' surrounds the pyramid AND it's Earth....
Another figure 8 surrounds it's Earth and it's Earth's moon...
Which means Earth is always a 'center'.

~And from there, we grow again~

12.04.2008

Sum 13s




~Quarter turn~



13 x 1 = 13
13 x 2 = 26
13 x 3 = 39
13 x 4 = 52
13 x 5 = 65 ('bottom' up to here = 455) - 364 = 91 'steps'
13 x 6 = 78
13 x 7 = 91
13 x 8 = 104
13 x 9 = 117 +
=============
sum.......585


So in other words...from the sum of 585, 'up'... (that's mid summer sum)

!~ To see the 'Sun', we stand with our feet to the ground and we look 'up'

585

======================
Bottoms up Cupcake...
117 + 104 + 91 + 78 + 65 = 455


Why is that special? Because of this...

455 - 364 = 91 'steps'
455 - 365 = 90 'degree'

91 is also known as (1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91)
and ...
1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13

is also known as...
A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M = 91

90 would be the same result, but starting at 2, rather then 1


585 - 365 = 220 (CCXX in Roman values...MDCC LXXVI... the Twins)
585 - 364 = 221 + (..)
===============
.............1........441 ~@~ 144 "Add" they said...

These are a pair.

~@~ 'mirror'.

441 + 144 = 585

COincidentally...

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 = 260
and these are also known as...
N+O+P+Q+R+S+T+U+V+W+X+Y+Z = 260


======================================
The CupCake...

5580 (Pacal Birth and death numbers (3.26.603 to 8.31.683 = 5.5.80 )
5125 - (Mayan Long Count numbers)
====
455 - 364 = 91 'steps'...

91 x 4 = 364

Digit sum

3+6+4 = 13
=============================================

Sum all the 13s ...

"As above, so are we love..."

~ There are 26 letters in the english alphabet. And 26 more of them in lower case... = 52
~ There are 52 in a Mayan Century
~ There are 52 weeks in our modern calendar.
~ There are 52 cards in a deck of modern playing cards without the Jokers

13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 +
==============
sum......195


13 x 10 = 130
13 x 11 = 143
13 x 12 = 156
13 x 13 = 169 +
==========
..............598 - 585 = 13

And thirteen rows total... Nine and Four.

13 x 1 = 13
13 x 2 = 26
13 x 3 = 39
13 x 4 = 52
13 x 5 = 65
13 x 6 = 78
13 x 7 = 91
13 x 8 = 104
13 x 9 = 117 +
=========
...............585


~ This separated as 3 and 1
13 x 10 = 130
13 x 11 = 143
13 x 12 = 156 +
==========
................429

13 x 13 = 169 +
==========
................598

~ the sum of 13 x 13 = 169 removed from 429

429 MINUS 169 = 260 (A Tzolkin = 260 days) this is 20 x 13 = 260 AND 52 x 5 days a 'week'

260 PLUS 169 PLUS 26 = 455

==============
Pacal life
5580
5125 - (Mayan Long Count number)
=====
455

========

There are 91 steps per each side.
91 x 4 = 364

~ but a pyramid has 5 'sides' ('the plate'... the Base)

91 x 5 = 455


==================
Image Source: http://www.playatravel.com.mx/chichenitza_clip_image008_0000.jpg



















455 PLUS 1 Cap Stone... where the Shadow Serpent first enters..
on it's journey down to A~head.

~ The Light comes from 'up there' before it reaches our eyes....

455 + 1 = 456

456 is also known as the 'CENTER' of

123 456 789 and there are nine levels.

and if you fold those sides 'up' to meet, then 456 is also 'the base'.

and 5 is the 'center' of that... 5 in Roman value is V

13 x 1 = 13
13 x 2 = 26
13 x 3 = 39
13 x 4 = 52
13 x 5 = 65 ('bottom' up to here = 455) - 364 = 91 'steps' x 5 = 455
13 x 6 = 78
13 x 7 = 91
13 x 8 = 104
13 x 9 = 117 +
=============
sum.......585

~ And you can call me, d'bee, Mr.E
Encryption



23

3


13


5


.


We Receive.
@@
ANDDNA
@@
We Give.


13 + 13 = 26
13 x 13 = 169 +
==============
sum......195

195 + 13 + 13 more = 221
.) (.







~ And that's a wrap... gaMe 1

26 Caps
26 LC +
=====
52 So... all we have to do is
eB

So,... let's be.AND.do

2012
2013 +
====
40.25
DO.and.BE

iMEOW! ... said the kitten.
~I am SO smitten with U
CC: both d'ears.
(..)
.)(. Cheers.