## 5.24.2009

### +@+

Which way do you read?

CERN? I mean NERD?

;)

From 'top center' would you call that positive or negative? Or...?

Color is covered in limited space, using the sun we can only grace, a few.

It's your temper's temperament that makes you glow.

## 5.21.2009

### The LightAwning..

Etch and sketch, the message of One,

Stone by stone was laid in the sun.

One

655 and 1

6551 => 1556

If the One were on the Other side, it would still be the same.

1655

~Albert. 1955

MDCC LXXVI = 1776

...the twins...

CC XX = 220

... the rest...

MD L VI = 1556

...two by two...

15 56

6..11 ... their digit sums ... 6.11.2012 Next Vote.11.6.2012

O K

OB ... and sumOne,shMore

1

15 + 11 = 26 'anything'

1 + 5 + 5 + 6 = 17 = 8

i___

Q.H

Q.I

!-----

17 76

Two by two, Again.

17 and 76 and their digit sums...

8 and 13

1+7+7+6 = 21 U

... and

~I qualify, Jedi. ;)

!=27

They are Nine. 'Upside'

Stone by stone was laid in the sun.

One

655 and 1

6551 => 1556

If the One were on the Other side, it would still be the same.

1655

~Albert. 1955

MDCC LXXVI = 1776

...the twins...

CC XX = 220

... the rest...

MD L VI = 1556

...two by two...

15 56

6..11 ... their digit sums ... 6.11.2012 Next Vote.11.6.2012

O K

OB ... and sumOne,shMore

1

15 + 11 = 26 'anything'

1 + 5 + 5 + 6 = 17 = 8

i___

Q.H

Q.I

!-----

17 76

Two by two, Again.

17 and 76 and their digit sums...

8 and 13

1+7+7+6 = 21 U

... and

~I qualify, Jedi. ;)

!=27

They are Nine. 'Upside'

## 5.16.2009

### Theory of Illumination....Part 2

Location, location, it's all important.

Calling is on and the message is urgent.

Four years early it shows the innocent.

A calculated error that we never intended.

2036 is the year in question.

A pattern was found and marks omission.

A Ten spot turned and changed the lesson.

20/20 minus four is a fuzzy reason.

X marks the spot in a coming season.

400 doors, a Gregorian Liaison.

Watch for the days, because the clear

is hear.On.One.

... to be. continued.

My Friend.

I took two steps forward,

Because I've got (h)our back.

Calling is on and the message is urgent.

Four years early it shows the innocent.

A calculated error that we never intended.

2036 is the year in question.

A pattern was found and marks omission.

A Ten spot turned and changed the lesson.

20/20 minus four is a fuzzy reason.

X marks the spot in a coming season.

400 doors, a Gregorian Liaison.

Watch for the days, because the clear

is hear.On.One.

... to be. continued.

My Friend.

I took two steps forward,

Because I've got (h)our back.

### Theory of Illumination....Part 1

10:01

To expand the mind is to find the Time,

To explore, to see and play some.

Be the mysteries of life and see sum,

of the intriguing clues left behind.

For instance, "On the One" you can find,

A Roman number left in a line, at the base.

At the start of the step that defines the Ace.

One. And it reads....be...

1000 to the M,

500 Ds then,

CC on the Note?

They left some quotes to find when,

L is for Love, half and half from Above,

XX their kisses you see. V is for peace and

yes, I can see. How to be, this.

How to be.ace for the Pe.ace. Yes...

On the One, Day of May in the Q of '76,

a spark appeared, it flared in the mix,

in the air it flew, around the Earth too

and then it landed, inside of You.

Marked the day indeed, on a pole

put a ribbon, in a bowl put a reed.

Then get a bird and plant a seed.

It's Time to Be.

Freedom rang a familiar song,

recorded the day and called it Long.

We worked for it. Put a heart there too.

We built this garden to nourish you.

It's Time you knew.

MDCC so you could be aware, 1700

is the count in the air. Adding

LXXVI to the mix.

That gives us the rest of the 76.

A year we call our independence.

56 signed, in gentle One.ness.

Giving us the Chance to be. All This.

They left a CC, on the note, with a kiss. XX

## 5.12.2009

## 5.06.2009

### Chac

Well there You are little One in the star...

~155 I'm alive?

~Yes, you are.

~This way is what Indian said.

~Yes, He did.

And it played like a record

in the side of my head what he said.

~Dragon's Day.

~White Lion there you are...

~A line drawn between two parts

~Faded Way.

... In thanks...

*"spelling these days, through the maze"*~155 I'm alive?

~Yes, you are.

~This way is what Indian said.

~Yes, He did.

And it played like a record

in the side of my head what he said.

*This way...*~Dragon's Day.

~White Lion there you are...

~A line drawn between two parts

~Faded Way.

*7413*

7431

1347

3147

3333 = 12 = 3 C

741

741

147

147 +

====

1776 = 21 = 3 C

2 by 2 by 2....

12 x 17 76 = 21312 Bacab

-- ....--..--

3 ....8..13

C ....h..ac

Chac7431

1347

3147

3333 = 12 = 3 C

741

741

147

147 +

====

1776 = 21 = 3 C

2 by 2 by 2....

12 x 17 76 = 21312 Bacab

-- ....--..--

3 ....8..13

C ....h..ac

Chac

... In thanks...

*That's two...**I'm in pencil. Now. Let's play.*## 5.03.2009

### Hi.

3

3.

3.1

3.14

3.141

3.1415

3.14159

3.141592

3.1415926

3.14159265

3.141592653

3.1415926535

3.14159265358 = 3.49 = 3.13 H

3.141592653589 = 3.58 = 3.13 i

3.1415926535897 = 3.65 = 3.11

3.14159265358979 = 3.74 = 3.11

* * *

3.14159265358979 = 3.74 = 3.11

3.1415926535897 = 3.65 = 3.11

3.141592653589 = 3.58 = 3.13 i

3.14159265358 = 3.49 = 3.13 H

3.1415926535

3.141592653

3.14159265

3.1415926

3.141592

3.14159

3.1415

3.141

3.14

3.1

3.

3

3.14159265358979 = 3.74 = 3.11

3.1415926535897 = 3.65 = 3.11

3.141592653589 = 3.58 = 3.13

3.14159265358 = 3.49 = 3.13

3.11

3.11

3.13

3.13

======

1248

I said 'Hi'. ;)

3

3.

3.1

3.14

3.141

3.1415

3.14159

3.141592

3.1415926

3.14159265

3.141592653

3.1415926535

3.1415926535

3.141592653

3.14159265

3.1415926

3.141592

3.14159

3.1415

3.141

3.14

3.1

3.

3

## 5.01.2009

### The Maya Great Cycle, Revisited

I revisited the Great Cycle...

The Mayan Great Cycle = 1872000 days,

144000 days = Mayan Baktun

1872000 days / 144000 = 13 (13 x 5 = 65) x 8 = 520

1872000 days / 14400 = 130 (130 x 5 = 650) x 8 = 5200

1872000 days / 1440 = 1300 (260 x 5 = 1300) x 8 = 10400

1440 x 1300 = 1872000

1440 x 130 = 187200

1440 x 13 = 18720

1440 happens to also be 'minutes' in one day.

=======================================

20 x 13 = 260 Tzolkin

20 x 18 = 360 Tun

20 x 20 = 400 .... Happens to be years in a Gregorian cycle.

The Sun happens to be 400 times larger then the Moon.

So...

1872000 days / 13 = 144000 days is a Baktun

1872000 days / 18 = 104000

1872000 days / 20 = 93600 (260 Tzolkin x 360 Tun = 93600) x 20 = 1872000

1872000 days / 1800 = 1040 = 260 x 4

See the 2nd half of the English alphabet... or any alphabet? Or anything for that matter....

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 =

1040 plus another row 260 = 1300

260 Tzolkin x 4 = 1040 (four 'fingers')

260 Tzolkin x 5 = 1300 (four 'fingers, one thumb', five digits)

===============================================

260 is also 52 'weeks' x 5 'business days' each...

So 260 x 4 might equal four 'years' of 52 weeks each, of Mondays through Friday. Also.

52 weeks x 5 days = 260 days a year x 4 years of 52 weeks each = 1040 business days in 4 'years'

================================================

The Gregorian cycle works in 'four year' cycles.

2009. 365

2010. 365

2011. 365

2012. 366 Vote, Leap, Olympic Games.

2013. 365

etc...

========================================

364 + 1 = 365

364 + 1 = 365

364 + 1 = 365

364 + 2 = 366

364 + 1 = 365

=====================================

Okay then...

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 +1 = 366 - 6 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

1+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 89 Hi.

Vote, Games, Leap...

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

The Mayan Great Cycle = 1872000 days,

144000 days = Mayan Baktun

1872000 days / 144000 = 13 (13 x 5 = 65) x 8 = 520

1872000 days / 14400 = 130 (130 x 5 = 650) x 8 = 5200

1872000 days / 1440 = 1300 (260 x 5 = 1300) x 8 = 10400

1440 x 1300 = 1872000

1440 x 130 = 187200

1440 x 13 = 18720

1440 happens to also be 'minutes' in one day.

=======================================

20 x 13 = 260 Tzolkin

20 x 18 = 360 Tun

20 x 20 = 400 .... Happens to be years in a Gregorian cycle.

The Sun happens to be 400 times larger then the Moon.

So...

1872000 days / 13 = 144000 days is a Baktun

1872000 days / 18 = 104000

1872000 days / 20 = 93600 (260 Tzolkin x 360 Tun = 93600) x 20 = 1872000

1872000 days / 1800 = 1040 = 260 x 4

See the 2nd half of the English alphabet... or any alphabet? Or anything for that matter....

14+15+16+17+18+19+20+21+22+23+24+25+26 =

**260 x 4 = 1040**

N+O+P+Q+R+S+T+U+V+W+X+Y+Z =**260 x 4 = 1040**1040 plus another row 260 = 1300

260 Tzolkin x 4 = 1040 (four 'fingers')

260 Tzolkin x 5 = 1300 (four 'fingers, one thumb', five digits)

===============================================

260 is also 52 'weeks' x 5 'business days' each...

So 260 x 4 might equal four 'years' of 52 weeks each, of Mondays through Friday. Also.

52 weeks x 5 days = 260 days a year x 4 years of 52 weeks each = 1040 business days in 4 'years'

================================================

The Gregorian cycle works in 'four year' cycles.

2009. 365

2010. 365

2011. 365

2012. 366 Vote, Leap, Olympic Games.

2013. 365

etc...

========================================

364 + 1 = 365

364 + 1 = 365

364 + 1 = 365

364 + 2 = 366

364 + 1 = 365

=====================================

Okay then...

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 +1 = 366 - 6 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

1+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 89 Hi.

Vote, Games, Leap...

A+B+C+D+E+F+G+H+I+J+K+L+M

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 91 x 4 = 364 + 1 = 365 - 5 = 360

.....2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13 = 90

Subscribe to:
Posts (Atom)