On March 22, 1980, (3.22.80) a mysterious R. C. Christian and his anonymous group, erected the Georgia Guidestones in Elbert County Georgia. http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html

The US One dollar bill, unfinished pyramid contains the Roman numerals

MDCC LXXVI which translates to

**1776**, the US year of Independence. Oddly enough, that's the same year, only a few months prior, that the (Bavarian) Illuminati, was founded...

*an*

*Enlightenment*

*-era*

*secret society*

*founded on May 1st,*

**1776**http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

And stranger then that would be the fact that the tomb numbers, when arranged properly, add to exactly this.

7413

7431

1347

3147

3333

The remainder...

741

741

147

147 +

====

**1776**

~ it feels somewhat like a fuzzy mirror.

33 hours. Could you have guessed... there are

**1980**'minutes' in

**33**hours. 1980 would be the year that the Georgia Guidestones were dedicated and again as yet another coincidence, 1980 plus 33 more years, would put us into the year 2013. The year after the Mayan calendar is supposed to reach it's 'end' date.

If you 'stack and add' 20 and 13 which are also the two numbers that make up the Tzolkin 260 Sacred Mayan calendar as 20x13 = 260, then you also get those 33s.

20

13 +

====

**33**

12

21 +

===

33

(not suggesting that the Mayan calendar ends 12.21.2013 rather then 2012, just noting a match to the tomb)

'blinking'...

months in the Gregorian calendar...

JFMAMJJASOND ... now look at them again with some interesting spacing....

J FMAM JJ

**AS ON**D ... and now like Defrag...move the J's together...

JJJ

**FM**A

**MASON**D ... FM stands also for Frequency Modulation.

In the English alphabet, those J's are in the 10 spot so that would look like...

JJJ

101010 and if we add those =

**30**

and 30 in Roman letters would be

**XXX**and that points us to the year 2012 when, coincidentally, our 30th Olympic Games will be held. Again, a leap year with 3

**66 days.**

The current Pope Benedict XVI is the

**266th**Pope.

The count of US Presidents is

**44**in 2008.

**Popes 266 minus Presidents 44 = 222**"What Time do you have Ben?"

**Nice coincidence that 2+2+2 = 6**

if you take the Pope count of

**266**-

**6**, you get

**260**which is the number of days also in the Mayan Tzolkin.

Likewise, if you take the count of days in a leap year

**366**and subtract

**6**, you get

**360**, which would be the count of days in the Mayan

**Tun**.

366 days in a leap year plus

266 the count of Popes plus

044 the count of US Presidents plus 2 for 20

===

**676**

3.20 = Equinox

3.22 = RCC and 4

3.26 = Pacal.Bday

26 x 26 = 676

like...

260 Tzolkin x 260 Tzolkin = 67600

Co-incidence?

===========================================================

### 1001

`1331 days from 12.21.2008 Winter Solstice`

8.13.20123113.13.8 Start date, Maya Long Count

Caac.mI @HE

cHaac.

1776 days from Solstice 12.21.2008 = 11. 1.2013

1440 days from Solstice 12.21.2008 = 11.30.2012

1550 days from Solstice 12.21.2008 = 3.20.2013 Equinox

Winter Solstice

12.21.2008 + 1331 days = 8.13.2012 <~ @ ~> 3113.13.8 'begin' date Maya Long Count, current

12.21.2008 + 1550 days = 3.20.2013 Equinox

12.21.2008 + 1556 days = 3.26.2013 Pacal's bday

12.21.2008 + 1776 days = 11.1.2013 "Día de los Angelitos" (Day of the Little Angels)

minus 260 days From date:

**Friday, November 1, 2013**Day of the Little Angels

Subtracted 260 days (Tzolkin)

Resulting date: Thursday, February 14, 2013 Valentine

minus 220 days = 3.26.2013 Pacal's bday

minus 360 days From date:

**Friday, November 1, 2013**

Subtracted 360 days (Tun)

**Resulting date:**Tuesday, November 6, 2012 <~ Next vote... exactly

http://www.timeanddate.com/date/timeadd.html

Narrowing focus...

1550

1440 -

====

0110

and there were two, threes...

3113

0110

3113

1331 to check too

1001 to check.

xxx!!||iixxx

1556 days from today (12.22.2008) is 3.27.2013 my start date in 2007

1556 days from yesterday Solstice is 3.26.2013 Pacal's bday.

====

3112

5125 Maya Long Count number

3112 -

=====

2013

Check it.

MDCC LXXVI = 1776 'on the $One'

CC XX = 220 'Roman number'

MD L VI = 1556

0220

0110 +

====

0330

1001 +

====

1331 'days'

`1331 days from 12.21.2008 Winter Solstice`

= 8.13.20121556 days

= 3.26.2013

============================

195 + 220 + 26 = 441

EMC

5+13+3 = 21 squared = 441

5+1+3+3 = 12 squared = 144

441 + 144 = 585

13 x 1 = 13

13 x 2 = 26

13 x 3 = 39

13 x 4 = 52 x 5 = 260 'Tzolkin'

13 x 5 = 65 x 1440 = 93600 / 260 = 360 'Tun'

13 x 6 = 78

13 x 7 = 91 x 4 = 364 'Pacal'

13 x 8 = 104

13 x 9 = 117 +

=============

sum.......585